torstai 24. heinäkuuta 2008

Vapaapäiväin harharetket

Tein tänään retken Kiannan aittaan, joka toimii vanhalla Alanteen koululla. Paikka on aivan ihastuttava. Siellä oli mukava nainen, jolla oli tänään nimipäivä, minkä kunniaksi hän tarjosi asiakkaille kahvia, ja mies jolla ei ollut nimipäivää.


Kiannan aitassa on paljon vanhaa tavaraa. Vanhoja huonekaluja, kirjoja, astioita, levyjä ja muita juttuja. Jos minulla olisi rahaa, talo ja pakettiauto, olisin heti ostanut sieltä hienon kristallikattovalaisimen, suuren kaapin, tammisen puusohvan, gramofonin, ruokailuryhmän, urut ja kolmesataa kirjaa! Ostin sieltä kuitenkin vallan hurmaavan teeastiaston johon kuuluu pannu, sokerikko ja kermakko, sekä kuusi hurmaavaa teekuppia. Ajattelin mennä sinne huomenna uudestaan auton kanssa, ja ostaa myös ihanan yöpöydän, jossa on avattava kansi, jonka alle saa laitettua tavaroita joita nukkuessaan tarvitsee!

Ilmoittauduin tänään tekemään jotain hyödyllistä. Totesin, että joskus hyödyllisena oleminen ei ehkä pilaa minunkaan itseyttäni.


3 kommenttia:

Mar kirjoitti...

oih, tuossa teepannussa saa haudutettua juuri sellaista teetä jota tällainen kukkamekko-täti tarvitsee ollakseen täydellisen tyytyväinen sunnuntai-aamupäiväänsä ^^

-ankku- kirjoitti...

Hehe! Aivan!

Suunnittelin noita ostaessani, että jos minulla joskus jostain syystä olisi lapsenlapsia, niin ne taistelisivat noista teekupeista, kuka saa ne perinnöksi.

Tirippi kirjoitti...

Oi voi ^^ Oikein kaunista^^

Minäkin tahtoisin tuollaisen astiaston ^o^