maanantai 14. heinäkuuta 2008

Kohta stagelle taas!

Ulkona sataa paljon vettä.

Laitoin päähäni Maila Talvio-tukan, ja lähden kohta esityspaikalle. Maila Talvio-tukka syntyy päivä päivältä helpommin ja vähemmällä hiuslakalla. Ilmari Kianto-näytelmän Maila Talvio-tukalla on kyllä oikeasti kovin vähän tekemistä oikean Maila Talvion tukan kanssa, mutta eipä kyllä Maila Talvio muutenkaan ole varsinaisesti esikuvansa näköisveistos.

Lehdistö ei ole ensi-illan jälkeen kirjoittanut mitään näytelmästä. Miksi? Ensi-illassa lehdistön edustajia oli jopa ihan riviksi asti, mutta eivät ne ole lehteen saaneet mitään sutattua. Ehkä tämän viikon lauantaina julkaistaan ylistävä kirjoitus, joka kertoo myös etä esityksiä ei enää ole.

Kainuun Sanomilla on meneillään sukkakisa, jonk tarkoituksena on kehittää Kainuulle omat maakuntasukat. Pitäisiköhän osallistua. Minun sukantekotaitoani tuskin kovastikaan arvostettaisiin, sillä minä osaan tehdä vain sellaisia villasukkia, jotka istuvat jalkaan. Jostain syystä oikeat villasukat ovat aina sellaiset, että ne joko kiristävät varresta, tai sitten jalkaterä on liian löysä.

1 kommentti:

Tirippi kirjoitti...

Tämänpäivän Ylä-Kainuu lehdessä oli juttua siitä Kianto-esityksestä... ja luin sen itsekin.
Melko myöhässä olivat tehneet jutun mutta ehkäpä niitä tulee lisää ^,^