maanantai 16. kesäkuuta 2008

Yösepustus

Huhhuh!
Viimeisimmästä kirjoituksesta on paljon aikaa.

Ilmari Kianto-näytelmä etenee. Tänään harjoiteltiin jälleen ja harjoitukset tuntuivat ihan... harjoituksilta. Kyllähän siitä on näytelmä tulossa vaikka kaikin paikoin se ei ihan siltä ole tuntunutkaan. Nyt myös näytelmän juliste alkaa olla valmis. Se pitäisi oikeastaan enää kopioida ja levittää mutta muuten se on siis vallan hyvässä kuusessa. Ankku nimittäin päätti puuttua julisteen askarteluun ja laittoi siihen hieman vauhtia.

Minulla on ihan järjettömän hauskoja kappaleita kesäläksynä, siis viululla soitettavana. Minulla on Bartokin Romanialaisia kansantansseja, Wieniawskin Kuyawiak (joka on kaiketikkin puolalainen kansantanssi) ja Kabalewskin viulukonsertto, josta en tiedä kuinka monta osaa minun halutaan soittavan. Ehkä hieman itäeurooppalaista mutta se on joskus ihan hyvä.

Meidän pienellä hauvallamme, Maikki-Joosepilla, puolestaan ei mene lainkaan hyvin. Eläinlääkäritäti leikkasi siltä viikko sitten pois kaksi varvasta, ja nyt sillä on reiät tassuissa ja keltainen kauluri kaulassa. Voi itkua ja murhetta!

Ei kommentteja: