maanantai 8. syyskuuta 2008

Minun silimälasit!

Minä kadotin silmälasini noin kaksi viikkoa sitten. Otin ne pois päästäni tiistai-iltana, mutta keskiviikkoaamuna niitä ei enää ollut. Tämän jälkeen koko talo käännettiin ympäri, mutta niitä ei enää ollut. Noin kahden viikon etsiskelyn jälkeen totesin, että niitä ei löydy. Kävin tänään tilaamassa uudet, koska kuitenkin tarvitsen rillejä opiskeluun ja autolla ajamiseen.

Asuinpaikkakunnallani on kaksi silmälasikauppaa, joista toinen on ihana ja toinen kamala. Siellä, missä tänään kävin, on ihanat myyjät ja muut ihmiset, joista on oikeasti hyötyä silmälasien valinnassa. He osaavat katsoa, minkä muotoiset tai näköiset silmälasit kellekin mahdollisesti sopivat, ja esittelevät sitten sellaisia vaihtoehtoja. Siinä toisessa silmälasikaupassa (josta ne hävinneet rillit oli ostettu) henkilökunta on täysin hyödytöntä, joten koko kauppa täytyy käydä läpi. Lisäksi, vaikka itse tietäisikin, mitä tahtoo, ja vaikka sen sanoisi selvästi ääneen, ne eivät siltikään valttämättä osaa tarjota sopivia.

Tästä rakkaani, ottakaa opiksenne: Käyttäkää sitä parempaa silmälasikauppaa. Jos ostatte lasit huonommasta silmälasikaupasta, ne joutuvat armotta hukkaan!

Ei kommentteja: